وی بیان کرد: برخی از افراد به نیت لاغری از آبغوره، آب لیمو، سرکه، آب نارنج استفاده می کنند که باید به آنها متذکر شد این چاشنی ها فرد را لاغر نمی کنند و کالری غذاها در دستگاه گوارش هضم خواهد شد و در برخی افراد به اندازه اندک می تواند چربی خون را پایین آورد اما برای کنترل و پایین نگه داشتن چربی خون باید فرد دارای تغذیه مناسب و متعادل باشد و صرفا نمی توان با استفاده از این چاشنی ها چربی خون را پایين نگه داشت و افرادی که دارای چربی خون بالا هستند باید تحت کنترل پزشک باشند.
این متخصص خاطرنشان کرد: برخی افراد این چاشنی ها را در صبح و هنگام ناشتا استفاده می کنند که دستگاه گوارش آنها را تحریک می کند زیرا آب لیمو، نارنج، آبغوره ،سرکه حاوی مواد اسیدی است که بهتر است پس از صرف غذا مصرف شود./ع2