مریم سجادپور کارشناس علوم تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: گرمک میوه ایست که در فصل تابستان یافت می شود و بیشتر افراد برای رفع عطش در این فصل اين ميوه را مصرف می کنند.
وی افزود: این میوه سرشار از ویتامین های آ، ب، ث بوده که برای چین و چروک و لک های سیاه پوست صورت و رفع سنگ کلیه و مثانه بسیار مفید است.
وی عنوان کرد: افرادی که مبتلا به دیابت هستند می توانند گرمک مصرف کنند زیرا میزان قند خون اين افراد بسیار کم است و خطری این بیماران را تهدید نمی کند.
وی در خاتمه به مادران شیرده نیز توصيه کرد که از این میوه بسیار استفاده کنند زیرا باعث افزایش شیر می شود.