دانشمندان به تازگی دریافته اند ، بیماران بهتراست عاقلانه به کاهش در مصرف غذاهای حاوی گوشت قرمز اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، یک مطالعه جدید نشان می دهد ،افراد مبتلا به سرطان روده بزرگ که همچنان به خوردن مقدار زیادی گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده می پردازند احتمال مرگ ناشی از این سرطان درآنها بیشتر است.

گفتنی است، به گفته کارشناسان این تحقیق آنچه در حال حاضر برای بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ توصیه می شود، داشتن یک رژیم غذایی سالم غنی از میوه ها و سبزیجات و مصرف کمتر گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده است.


به طور خاص، بیمارانی که حداقل چهار تا پنج وعده در هفته قبل و پس از تشخیص سرطان روده بزرگ گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده می خوردند 79 درصد بیشتر احتمال دارد که به سرطان روده مبتلا شده جان خود را از دست  بدهند.


علاوه بر این، بیمارانی که گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده می خورند در معرض خطرات بالاتری مانند مرگ ناشی از بیماری های قلبی یا سکته مغزی هستند.


دانشمندان معتقد هستند که در ماده گوشت قرمز و محصولات فرآوری شده می توانند برخی از مواد شیمیایی تولید کننده سرطان ، از جمله آمین های هتروسیکلیک و ترکیبات N-nitroso را بیابند که می توانند به سلولها در روده بزرگ آسیب برسانند.
برچسب ها: سرطان ، گوشت ، روده بزرگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار