به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران از طریق آزمایش و تجزیه باقیمانده آدامس افراد مختلف که افراد آن را جویده بوده اند توانستند نقشه ژنتیک آن افراد را شناسایی کنند.
گفتنی است علت این امر وجود داشتن باقیمانده بزاق در آدامس است که از طریق بررسی آن می توان رشته های DNA فرد جونده ی آدامس را به دست آورد.
بررسی ها نشان می دهند انواع وسایل و اشیاء دیگر که با بزاق دهان در ارتباط هستند مانند انتهای سیگار نیز می تواند چنین نتیجه ای را دست دهد.
از دیگر اعضای بدن که می توان از طریق آن آلرژی و یا حساسیت بدن به اشیاء، رنگ ها و یا حیوان و غذاهای مختلف را شناسایی کرد موهای سر هستند .
پزشکان امیدوار هستند تا با استفاده از این روش بتوانند تشخیص بیماری ها و یا ساختارهای نقص ژنتیک افراد را بدون انجام اعمال تهاجمی مانند گرفتن خون ویا آزمایشات وقت گیر و طولانی انجام دهند.