افرادی که تصمیم به لاغری دارند می توانند از قارچ در لاغری خود استفاده کنند.

 سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: قارچ یکی از  غذاهای پروتئینی است که  از نظر کیفیت و شرایط با گوشت قابل قیاس نیست و هیچ زمانی قارچ مانند گوشت عمل نمی کند.

 وی افزود: البته قارچ قابلیت کنترل کلسترول را دارد و گاهی اوقات استفاده بیش از حد از آن می تواند افراد را دچار بیماری نقرس کند همانطور که یک محاسنی دارد معایبي هم دارد.

وی خاطر نشان کرد: افرادی که تصمیم به لاغری گرفتند از این مواد غذایی پروتئینی هم می توانند استفاده کنند زیرا این ماده غذایی منجر به لاغری افراد می شود و هم برای سلامتی بدن مفید است./ح
برچسب ها: لاغری ، قارچ ، پروتئین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار