به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ سبزي و ميوه بايد در روشني روز نگهداري شوند.زيرا اين مواد غذايي براي حفظ مواد مغذي و هم چنين حفظ طعم و مزه شان به نور طبيعي نياز دارند.
بررسي ها نشان مي دهند ميوه و سبزيجات حتي پس از چيده شدن زنده اند و در برابر نور و دمايي که در آن نگهداري مي شوند بسيار حساس اند و چرخه شب و روز و گذر زمان به حفظ شادابي و طراوت ميوه ها بسيار کمک مي کند.
دانشمندان توصيه مي کنند ميوه ها و سبزيجات را بايد با توجه به نيازهاي روزانه خريداري کرد و از نگهداري آن ها در يخچال به شدت جلوگيري کرد زيرا ويتامين هاي آنها از بين مي روند.