محمود خدادوست، متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: در افرادی که مزاج گرم دارند با قرار گرفتن در معرض نور آفتاب گرما زده می شوند.
وی عنوان کرد: تنها از طریق نوشیدنی های خنک به پایین آمدن حرارت بدن کمک فراوانی می کند.
وی افزود: قرار دادن غذاهایي از جمله آبدوغ خیار، گوجه، خیار و هندوانه آب بدن را تامین می کند.
وی عنوان کرد: در ماه رمضان هم عرق کاسنی و شاهتره بر ای جلوگیری از تشنگی مفید است همچنین استفاده از اینها در سحر و افطار هم از عطش در طول روز جلوگیری می کند.