به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ آجيل، ماهي، گوجهفرنگي، بلغور و گندم از پرانرژيترين مواد غذايي محسوب ميشوند كه حتما بايد در سبد غذايي افراد قرار گيرند.
دانشمندان در طول 6 سال و با بررسي كالريهاي مختلف مواد غذايي و با شناسايي كامل نيازهاي بدن به موادغذايي توانستهاند تمام نيازهاي بدن را به يک برنامه مواد غذايي كامل و صحيح بشناسند.
ماهي حاوي امگا 3 فراواني است كه ميتواند به پيشگيري از بروز بسياري از سرطانها در بدن كمك كند و حافظه و ذهن را پرورش دهد تا عملكرد بهتري داشته باشند.
گوجهفرنگي از ديگر مواد غذايي است كه سرشار از انرژي است و دانههاي آن ميتوانند به سيستم دفاعي بدن كمك كند و گوجه فرنگي از بروز بسياري از باكتريها و ويروسها به بدن جلوگيري ميكند.
مغزها به ويژه بادام(هندي، زميني) سرشار از آهن و فيبر هستند و افراد حتما بايد تعداد مشخص و معيني از آنها را مصرف كنند گراني بادام نبايد باعث شود تا افراد خوردن آنها را كنار بگذارند.
بلغور ، جو و گندم به دليل فيبر، ويتامين و املاحي كه دارد هم از مواد غذايي پرانرژي محسوب ميشوند كه ميزان انرژي زيادي را براي بدن خود فراهم كند.