مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان بر عدم سوزاندن کاه و کلش گندم پس از برداشت این محصول تأکید کرد.

مرتضی مس شناس  در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت: برگرداندن کاه و کلش به زمین از طریق شخم و شیار موجب تامین بخشی از نیاز غذایی محصول خواهد شد که در سال بعد در آن زمین کشت می‌شود و در نتیجه نیاز به مصرف کودهای شیمیایی نیز کاهش خواهد یافت.

مدیر هماهنگی ترویج کشاورزی سازمان ادامه داد: سوزاندن کاه و کلش در مزارع باعث از بین رفتن میکرو ارگانیزم های مفید موجود در خاک شده و بقایای گیاهی که منابع مفیدی برای تولید مواد آلی هستند را از بین می برد/س
برچسب ها: عدم ، سوزاندن ، کاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.