عامل بسیاری از بیماری ها مربوط به نوع و سازگاری غذا با مزاج افراد است.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا؛ استادیار دانشگاه علوم پزشکی قم در نخستین همایش طب سنتی استان  که با هدف تبیین ویژگی های طب سنتی و با حضور پزشکان در دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، با بیان اینکه غذا باید با توجه به مزاج شخص متقاضی مصرف شود، گفت: این مصرف می‌تواند در کوتاه مدت یا بلند مدت عوارضی به دنبال داشته باشد.

دکتر حسن مرادی تغذیه را ریشه همه حالات روحی و احساسات افراد دانست و افزود: در طب ایرانی تنها به خوردن غذا توجه نشده است بلکه آداب پیش و بعد از خوردن غذا تا زمانی که این غذا به سلول‌های بدن و خون می‌رسد مورد توجه قرار می‌گیرد.

این پزشک متخصص طب سنتی با بیان اینکه نوع غذا و چگونگی خوردن غذا تأثیر بسیاری در زندگی و سلامتی افراد دارد گفت: عامل بسیاری از مشکلات جسمی و روحی مانند تشدید آلرژی، تپش قلب، بیماری‌های گوارشی و بیش فعالی کودکان را می‌توان در نوع غذا و سازگاری آن با مزاج افراد جستجو کرد.

وی ادامه داد: در صورتی که غذا با شرایط فیزیولوژی جسم شخص مصرف کننده تناسب داشته باشد موجب سلامت افراد می‌شود./ح
برچسب ها: طب سنتی ، مزاج ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.