وی افزود: ولی نکتهای که باید به آن توجه داشت این است که بودجه جاری 700 میلیارد تومان نبوده و مجلس بودجههای مختلفی همچون بودجه مرکز پژوهشها، دیوان محاسبات، کتابخانه، مرکز اسناد، دبیرخانه کنفرانس اسلامی، دبیرخانه فلسطین همچنین بودجه عمرانی نیز دارد.
عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان با بیان اینکه رشد بودجه جاری مجلس نسبت به رشد بودجه کل کشور کمتر بوده است، خاطرنشان کرد: بودجه جاری مجلس طی سال گذشته حدود 184 میلیارد تومان بوده و این رقم امسال به 195 میلیارد تومان افزایش یافته است و این نشان میدهد بودجه جاری مجلس رشد 7 تا 6 درصدی داشته و این طبیعی است.
حیدرپور تاکید کرد: باید بودجه جاری، عمرانی و سایر موسسات مجلس را با هم تفکیک کرده و به این موضوع توجه جدی داشته باشیم.
نماینده شهررضا در ادامه به بودجه عمرانی مجلس اشاره کرد و گفت: زمانی که مجلس شورای اسلامی از مکان قبلی به بهارستان انتقال یافت، نیازمند توسعه بود و این مهم نیز نیاز به بودجه داشت.
وی تصریح کرد: در پی این مسئله، مقرر شد ساختمان قدیم مجلس را دولت به مبلغ 108 میلیارد تومان خریداری کند و این مبلغ را نیز در بودجه سالانه مجلس لحاظ کند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه اظهار داشت: مجلس فعلی دو ساختمان سازمان بهزیستی و تأمین اجتماعی را نیز به مبلغ 50 میلیارد تومان خریداری کرده و در طرح توسعه مجلس از آن استفاده کرد که این بدهیها نیز باید در بودجه مجلس دیده میشد.
عضو هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان گفت: با تجمیع این مبالغ بودجه مجلس 700 میلیارد تومان است ولی هرگز بودجه جاری به این میزان نبوده و اتفاق خارق العادهای هم نیافتاده و نباید جنجال به پا کرد.
وی در پایان با بیان اینکه اکثر ارقام بودجه ذکر شده صرفا روی ورقه بوده و در عمل تخصیص داده نشده است، خاطرنشان کرد: 360 میلیارد تومان از این مبالغ پرداخت نشده و بودجه مجلس مانند سنوات گذشته است.
لازم به ذکر است، حسن کامران نماینده اصفهان در جلسه علنی یکشنبه 30 مهر ماه بودجه مجلس را 700 میلیارد تومان اعلام کرد و علی لاریجانی نیز موضوع را برای رسیدگی به هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان ارجاع داد.
انتهاي پيام/