ابطالی افزود: بازسازی و اصلاح باغات سنتی و کمبازده، افزایش بهرهوری منابع و عوامل تولید، افزایش بازدهی اقتصادی و بهرهوری آب مصرفی در کشاورزی به ویژه توسعه سیستم آبیاری قطرهای، تغییر شیوه مدیریت تغذیه، کاهش ضایعات، ارتقای کیفیت تولیدات باغی، استفاده از یافتههای پژوهشی در باغها و بکارگیری کارشناسان ناظر در محصولات باغی از جمله عوامل موثر در دستیابی به این موفقیت بوده است.
وی در ادامه اعلام کرد: در این راستا در سال گذشته حدود 150 میلیارد ریال تسهیلات از محل ستاد توسعه بخش کشاورزی به این امر اختصاص یافت که عامل بسیار مهمی در کاهش شکاف تولید و افزایش متوسط تولید استان خواهد بود.
این مسئول در پایان گفت: برای نخستین بار در کشور متوسط تولید مرکبات استان مازندران از مرز 19 تن در هکتار گذشت./ج1