مريم سجادپور کارشناس علوم تغذيه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: در ايام ماه رمضان هنگام افطار يا سحر جدا از وعدههاي غذايي مثل نان، کره، پنير از عدسي که غذايي کامل و مقوي است ميتوان استفاده کرد.
وي افزود: عدسي داراي ويتامينهايي مثل ب و منيزيم بوده که انرژي افراد را دو چندان مي کند.
وي عنوان کرد: اين غذاي با ارزش در تنظيم قند خون و جريان قند خون بسيار موثر بوده و بر سيستم گوارشي و قلب نيز تاثير بسزايي دارد.
وي تصريح کرد: عدسي در جلوگيري از بروز بيماريهاي گوارشي مانند سندروم و التهاب رودهاي نقش بسيار مهمي دارد.