ماه رمضان ماهی است که می توانیم در آن با استفاده از تغذیه سالم سلامتی را به خود هدیه دهیم و یا با استفاده از تغذیه بی رویه و ناسالم دچار بیماری شویم در این گزارش روش هایی برای داشتن ماه رمضانی سالم ارائه شده است.

سوسن پارساي متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار  کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: ماه رمضان ماهی است که می تواند با استفاده از تغذیه سالم در افطار و سحر سلامتی را به ما هدیه دهد.

وی با اشاره به اهمیت زیاد افطار تصریح کرد: به دلیل خالی بودن 17 ساعته معده بهترین کار مصرف یک لیوان شیر ولرم که خیلی گرم نباشد همراه با خرما که ماده شیرین و کمک کننده ای است می توان افطار را آغاز کرد.

پارساي با بیان این که افطار نباید با هندوانه و آش های سنگین، باز شود اظهار داشت: بهترین کار این است که بین افطار و غذای افطاری یک فاصله 8 تا 10 دقیقه ای بیندازیم.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پس از صرف افطار اولیه توصیه می شود با انجام عبادت و خواندن نماز این فاصله را جهت حفظ سلامت رعایت کنیم./ع2
برچسب ها: افطار ، روزه ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.