خديجه
رحماني متخصص تغذيه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، در هر کدام از
وعدههاي افطاري وجود غذاي پروتئين دار، غذاهاي زود هضم و مايعات ضروري
است.
وي عنوان کرد: بعد از ساعت ها گرسنگي و تشنگي معده نياز به غذايي
دارد که بتواند به آرامي کار خود را شروع کند و اين غذاها نبايد سنگين و پر
حبوبات مانند آش و سوپها باشد.
وي خاطر نشان کرد: براي شروع ابتدا يک ليوان چاي کم رنگ ولرم و يک عدد خرما ضروري است.
رحماني افزود: تخم مرغ آبپز منبع غني از پروتيئن با نان سبوس دار و سبزيجات تازه،
که يک وعده کامل افطاري به شمار ميآِيد و ميتوان با پنير کم نمک و کم
چرب استفاده کرد.
وي در خصوص افطاريهاي مناسب گفت: براي نوجوانان و روزه اوليها توصيه ميشود تخم مرغ آبپز را با کمي کره مصرف کنند.
وي
خاطر نشان کرد: يکي از افطاريهاي سالم همينگونه است اما به شرطي که وعده
شام را در اين ماه مبارک حذف کنيم همچنين از زولبيا باميه استفاده نکنيم.
وي
در پايان گفت: فاصله زماني افطار تا خوابيدن، ميوهجات آب دار و يک ليوان
شير به عنوان تامين کننده آب و ويتامينهاي بدن هستند./ع2