به گزارش
گروه اقتصادي باشگاه خبرنگاران ؛ « حيدرعلي نصر»، افزود: ميانگين نمره كيفي درخرداد ماه سالجاري، نمره ي كيفي 2/78 درصدي را براي نانهاي توليدي به روش سنتي نشان مي دهد كه در مقايسه با خردادماه سال گذشته كه نمره كيفي، 6/76 درصد بوده است رشد كيفي قابل قبولي را داشته است.
وي، درخصوص نحوي سنجش كارشناسي كيفيت نان گفت : آزمايشگاههاي شركت هاي غله و خدمات بازرگاني مناطق14 گانه ماهانه از واحدهاي نانوايي استان با درنظر گرفتن پراكنش جغرافيايي واحدهاي نانوايي و نوع نان توليدي نمونه بردازي و مطابق با استاندارد 2628 ويژگيها و روشهاي آزمون و فرمت ارزشيابي نمره كيفيت نان استان را تعيين و به مركز پژوهشهاي غلات ارسال مي كنند.
نصر در ادامه تصريح كرد: در ارزيابيهاي انجام شده در خردادماه سالجاري، نان سنگك نمره كيفيت خوب را به خود اختصاص داده و نان هاي بربري و تافتون و لواش نمره متوسط نزديك به خوب را كسب نموده اند كه بر اساس اين ارزيابي ها، افزايش قابل توجهي را درسطح كيفيت نان توليدي خرداد، نسبت به ارديبهشت ماه سالجاري شاهديم.
سرپرست مركز پژوهشهاي غلات، همچنين از بازنگري استاندارد 103آرد ، طرح ملي غني سازي آرد، تدوين سندملي ارتقاء كيفيت نان و اجباري شدن استانداردهاي توليد نان به منظور طرح هاي ارتقاي كيفي خبرداد.
انتهاي پيام/