به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ دکتر ملک زاده یکی از برندگان جایزه علامه طباطبایی در نشست ارائه اقدامات بنیاد ملی نخبگان توسعه اجتماعی و اقتصادی و پیشرفت های مبارکی در سطح علمی نیاز به زیر ساخت علمی در دانشگاهها دارد.
وی عنوان کرد: پیشرفت کشور از اهداف بنیاد ملی نخبگان است در حال حاضر 500 مرکز تحقیقاتی مصوب در رشته پزشکی و 50 دانشگاه در حوزه علوم پزشکی است ولی مشکلاتي در زير ساخت ها وجود دارد و آن هم مستقل نبودن دانشگاههاست.
وی خاطر نشان کرد: دخالت وزارتخانه ها و تخلف در امور دانشگاهها را از جمله عوامل مستقل نبودن دانشگاهی نام برد و ادامه داد : نمی شود وزارتخانه ای مجموعه ای از دانشگاهها را مديريت كند از اين امنايي شدن دانشگاه ها در عرصه غلمي و آموزشي پررنگ كند.
وی عنوان کرد: از اركان بنیاد هیات امنا رئیس بنياد که در این مدت 58 جلسه و شورا نخبگان 64 جلسه و شورا نگهبان با هشت کمیته تخصصی 101 جلسه را برگزار کرده است.
وی عنوان کرد: اقدامات و فعالیت مهم نخبگان قانون برنامه 5 ساله تدوین سند چشم انداز و تعیین اساسنامه ها و آیین نامه ها و تعیین سند راهبردی نخبگان و استعداد بالا دستی، تکریم نخبگان و استعداد های برتر و توجه به تداوم و توجه به نقش و ماموریت فرا استادی بنیادی از اقداماتی مهم نخبگان به شمار می آورد.
وی تصریح کرد: جایزه علامه طباطبایی به 72 نفر از اساتید برجسته کشور در رشته های مختلف و جایزه شهید آوینی به 8 نفر اهدا شده است.
وی گفت: رتبه های برتر از سال 82 تا 86، 1403 نفر در داخل کشور بوده و 350 نفر در خارج کشور اعطا نموده است./ح