به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ از جملهي اين مواد غذايي كمپوتهاي ميوه بوده كه بسيار شيرين هستند و ميتوانند آسيب جدي به دندانها وارد كنند در عوض دندان پزشكان از ميوههاي طبيعي استفاده ميكنند.
گفتني است همينطور انواع كيكها و شكلاتها بويژه آنهايي كه داراي دانه هاي ريز آجيل و يا تكههاي ميوه هستند كه ميتواند در منافذ بين دندانها گير نمايد از جمله موادي هستند كه دندان پزشكان آنها را مصرف نميكنند.
بررسيها نشان ميدهند دندان پزشكان به جاي مصرف فرآوردههايي مانند ذرت حجيم و شيرين براي صبحانه از لبنيات و نان كامل گندم استفاده ميكنند.
همينطور انواع كرمهاي شيرين سسهايي كه در آنها شكر وجود دارد از ديگر مواردي هستند كه دندان پزشكان از آنها استفاده نميكنند.
همنيطور انواع نوشيدنيهاي شيرين مانند آبميوههاي صنعتي و همينطور قهوه و نوشيدني هاي گازدار نيز توسط دندانپزشكان مصرف نميگردد.
بستنيهاي بسيار سرد و شيرين در حجم زياد نيز به دليل خطراتي كه براي سلامت دندان دارند مورد استفاده دندان پزشكان قرار نميگيرند.
در عوض دندانپزشكان از مواد طبيعي سالم در كنار مراقبت صحيح از دندانها و مسواكزدن در فواصل مناسب استفاده ميكنند تا دندان هايي سالم داشته باشند.