خدیجه رحمانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: در ماه رمضان مصرف سوسیس و کالباس را از سبد غذایی خود حذف کنید به دلیل داشتن مواد افزودنی و نمکی که وجود دارد باعث عطش در فرد می شود.
وی افزود: این ماه در روزهای گرم تابستان واقع شده که استفاده از سوسیس و کالباس باعث تشدید عطش بیش از اندازه فرد شده و روزه گرفتن را برای فرد دشوار می کند.
رحماني در ادامه گفت: در این ماه باید از غذاهای حاوی حبوبات و تخم مرغ استفاده کرد که غنی از پروتئین هستند و هیچگونه مواد افزودنی ندارند.