در ماه رمضان از غذاهاي دير هضم مثل تخم مرغ آبپز استفاده كنيد زيرا باعث عدم سوزش در معده مي‌شود.

مريم سجادپور كارشناس علوم تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: فاصله زماني مناسب براي خوردن سحري اين است كه زماني از خواب بيدار شويد كه فرصت با آرامش خوردن مواد غذايي برايتان ممكن باشد.

وي افزود: در وعده سحر از خوردن تنقلات فراوان و شيريني‌هاي حاوي شكر زياد خودداري كنيد و بيشتر از خورشت آلو كه جز غذاهاي ؟ملين است استفاده شود زيرا باعث پيشگيري از يبوست در ماه رمضان مي‌شود.

وي به افراد روزه‌‌دار كه سوزش معده دارند توصيه كرد: بيشتر از غذاهايي كه دير هضم هستند همچون تخم مرغ آبپز استفاده شود زيرا جلوگيري از سوزش معده در طول روز مي‌كند./ع2

برچسب ها: معده ، غذا ، سوزش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.