پروین میرمیران متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: در ماه رمضان هنگام سحر با عجله نباید از خواب بیدار شد و بایستی به آرامی تا قبل از اذان صبح، سحری خود را مصرف کرد و از غذایی که عطش را دوچندان می کند پرهیز کنيد.
وی افزود: هنگام سحر در خوردن غذا از مواد غذایی که حاوی ادویه زیاد هستند از جمله گوشت های سرخ شده نظیر کباب، ماهی، جوجه کباب اجتناب شود زیرا این غداها در طول روز باعث ترش کردن و تشنگی بیش از حد می شود.
وی عنوان کرد: افراد روزه دار برای جلوگیری از بروز ناراحتی های گوارشی، سوزش سردل، ترش کردن بایستی از غذاهای شیرین، سرخ شده، چرب در هنگام سحر و افطار استفاده نکنند.
وی در خاتمه گفت: ناراحتی گوارشی نظیر سوزش معده، ترش کردن به دلیل مصرف مواد غذایی از جمله خامه، سوسیس و کالباس است.