نیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نان به عنوان یک غلات شناخته می شود که بالغ بر 60 درصد کالری بدن را تأمین و باعث جذب روی و آهن می شود.
وی افزود: خمیر مایع در اصل مضر بوده و باعث تخریب اسید فنیک موجود در نان می شود.
این متخصص تغدیه ادامه داد: دلیل استفاده نانوایان از جوش شیرین، پخت چندین باره نان است، همچنین استفاده از خمیرمایع تنها موجب پخت بیشتر از 3 بار نمی شود.
نیستانی اظهار داشت: خمیرمایع از قدیم روش سنتی و موثر در پخت نان بوده اما استفاده از جوش شیرین سوهاضمه را به دنبال دارد.
وی یادآور شد: جوش شیرین باعث عدم جذب روی می شود.
متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: نان که به عنوان قوت غالب مردم استفاده می شود، از همین رو در پخت نان باید از موادی استفاده شود که به سلامت مردم آسیب نرساند./ح