زولبيا باميه از شيريني هاي سنتي ايرانيان است كه مصرف آن در ماه مبارك رمضان متداول است و با همه ضررهايي كه دارد گاهي فوايدي نيز دارد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ اين شيريني خوش طعم به دليل قند و چربي بالايي كه دارد، داراي كالري بسيار بالايي نيز مي باشد.

بررسي ها نشان مي دهند اگر اين شيريني در شرايط بهداشتي و متعادل تهيه شود هيچ مشكلي براي بدن ايجاد نمي كند.

زولبيا باميه اگر در ساعات اوليه افطار مصرف شود به سرعت قند خون را بالا مي برد و فرد را سر حال مي كند.
 
زولبيا باميه باعث مي شود، اشتها كنترل شود و مواد غذايي مورد نياز (قندي) تا حدودي به بدن برسد.

هنگام افطار ذخيره قندي بسيار پايين است و به همين دليل خوردن زولبيا باميه در افطار اين قند را جبران مي كند البته نبايد بيش از حد مصرف شود زيرا مصرف بيش از اندازه آن باعث چاقي مي شود.
برچسب ها: زولبیا ، بامیه ، افطار ، چربی ، قند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار