استفاده از شير برنج رقيق از بهترين افطاري هاست.

محمد تقي انوشه، متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به طولاني بودن روزهاي تابستان و تداخل آن با ماه رمضان بايد از غذاهاي مقوي، زود هضم و آبدار استفاده كرد.

وي عنوان كرد: بر سفره هاي افطاري وجود چاي كمرنگ و با چند عدد خرما، زينت سفره است و مي توان در كنار اين ها از يك بشقاب متوسط شير برنج رقيق استفاده كرد تا مقدار آب از دست رفته بدن تامين گردد.

وي افزود: مي توان در كنار اين مواد غذايي از آبميوه هاي طبيعي استفاده كرد و به علت اينكه افطاري سبكي به شمار مي رود به مدت زمان دو ساعت بعد از افطاري مي توان از شام سبكي استفاده كرد./ ع2

برچسب ها: افطار ، شیر برنج ، آبمیوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار