ميترا زرباغي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران گفت: استفاده از قندهاي طبيعي كه در مركبات، خرما، كشمش وجود دارد باعث ميشود بدن انرژي مورد نياز خود را از طريق منابع طبيعي در مدت بيشتري تامين كند.
وي افزود: استفاده ا زخرما و كشمش غذاهايي كه مواد قندي طبيعي دارند به دليل اينكه انرژي مورد نياز بدن را از طريق قندهاي طبيعي تامين ميكنند بسيار توصيه ميشود.
وي خاطر نشان كرد: بافت فيبري مركبات باعث ميشود كه بدن ديرتر تجزيه شوند و مواد قندي را در ساعات بيشتري به خون انتقال دهند.
زربافي افزود: آبرساني بعضي ميوهها صرف نظر از ديگر خواص مفيدي كه دارند ميتواند در روزهاي طولاني روزهداري به بدن كمك كنند./ع2