نانوايي‌هاي سنتي كه بتوانند استاندارد و ضوابط سازمان غذا و دارو را در پروسه نان رعايت كنند شناسنامه نظارت دريافت مي‌كنند.

فاضلي معاون غذا و لوازم آرايشي بهداشتي و آشاميدني سازمان غذا و دارو  در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: نان‌هاي صنعتي از گذشته تحت نظارت سازمان غذا و دارو بوده و نظارت جدي بر آنها انجام مي‌شده است.

وي گفت: در مورد نان‌هاي سنتي واحدهاي پخت نان كه در سطح شهرها وجود دارد، تحت نظارت واحدهاي بهداشت محيط وزارت بهداشت هستند ولي در مورد فرآيند تهيه نان كه بسيار مهم بوده و در ارزش مواد غذايي و سلامت افراد تاثير گذار است نظارتي نبوده است.

فاضلي تصريح كرد: اخيرا بخش نامه‌اي به دانشگاه‌هاي علوم پزشكي ابلاغ شده است كه نانواهايي سنتي بتوانند شناسنامه نظارت بگيرند.

اين مقام مسئول ادامه داد: اگر اين نانوايي‌ها در پروسه توليد نان استانداردها و ضوابط سازمان غذا و دارو را رعايت كنند مي‌توانند شناسنامه نظارت بگيرند و بر سر در نانوايي نصب كنند تا مردم اعتماد بيشتري داشته باشند.

وي افزود: واحدهايي كه حداقل‌هاي استاندارد را رعايت كنند مي‌توانند اين شناسنامه را دريافت كنند توصيه ما اين است كه مردم از نانوايي‌هاي داراي شناسنامه نظارت خريداري كنند./ع2

برچسب ها: نانوا ، غذا ، بهداشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.