تيرنگ نيستاني متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: در ماه مبارك رمضان با تغيير وعده هاي غذايي و افزايش فاصله بين آنها مواجه هستيم كه در صورت رعايت نكردن رژيم غذايي اين امر مي تواند موجب افزايش وزن شود.
وي افزود: بهتر است افطار را مانند صبحانه سبك آغاز كرده و از ميوه به عنوان ميان وعده استفاده كنيد و 1 تا 2 ساعت بعد شام ميل نماييد و از خوردن همزمان شام و افطار پرهيز كنيد.
وي با اشاره به غذاهاي ماه مبارك رمضان مانند شله زرد، حلوا و زولبيا و باميه گفت: مصرف بيش از حد اين غذاها مي تواند موجب افزايش وزن و حتي بيماري شود.
نیستانی خاطر نشان كرد: ميوه ها و سبزيجات سرشار از فيبر هستند كه مصرف آنها در افطار و سحر مي تواند موجب كاهش تشنگي در طول روز شود.
وي در خاتمه افزود: با تمرين اساسي در ماه مبارك رمضان مي توانيد تا حد بسياري وزن خود را كنترل کرده و يا حتي آن را كاهش دهيد./ع2