سيد ضياءالدين مظهري متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: در ماه رمضان افراد روزه دار بايستي به تغذيه و سلامتي خود اهميت بسياري دهند و بايستي از نوشيدني هايي که عطش را دوچندان مي کند، پرهيز کرد.
وي افزود: هنگام افطار بايستي دستگاه گوارشي را با نوشيدني هايي همچون شير و چاي ولرم و آب ميوه هاي طبيعي آماده براي مصرف موادغذايي کنيد و از نوشيدني هايي که عطش را دوچندان مي کند، همچون آب يخ، نوشابه هاي سرد و گازدار و چاي داغ اجتناب شود.
وي در خاتمه گفت: برخي از نوشيدني ها همچون شيرخرما باعث تامين شدن قند و آب و تقويت بدن مي شود.