سيد
ضياءالدين مظهري متخصص تغذيه در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت:
درايام ماه رمضان در طول روز تغييراتي در بدن ايجاد ميشود که لازم است به
مايعات بدن توجه کرده و به انها اهميت داده شود.
وي افزود: با چشيدن
نمک، سرکه يا نوشيدن آب ولرم، شير گرم، مقدار قند مورد نياز بدن تامين شده و
همچنين احساس تشنگي در طول روز را کاهش ميدهد.
وي عنوان کرد: به
مايعاتي مانند: شير موز يا شير همراه با خرما، شير برنج يا فرني حاوي از خلال
بادام بايد اهميت بسياري داد زيرا حاوي ويتامينهاي گوناگوني بوده که بسيار
مفيد هستند البته کساني که به خوردن شير حساسيت دارند، حداقل در روز
مقداري ماست کم چرب استفاده کنند تا بدنشان خنک نگه داشته شود.
وي افزود: هر چه مايعات مانند آبيخ، نوشابههاي تکري خنکتر باشد عطش را بر طرف نميکند بلکه به تشنگي ميافزايد./ع2