خرمایی که در جهرم فارس به عمل می آید از لحاظ ارزش غذایی بهترین نوع خرما در کشور محسوب می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز فارس، کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده ارزش غذایی خرمای شاهانی که در جهرم یافت می شود از لحاظ مقادیر کلسیم، فسفر، آهن به مراتب نسبت به خرمای مضافتی و حلاوی بیشتر می باشد.

جعفرنیا تصریح کرد: خرما یکی از محصولات مهم باغی ایران می باشد و شامل گونه های مختلف از لحاظ شکل ظاهری ویژگی های شیمیایی و طعم و غیره است و مصرف آن باعث می شود در مدت کوتاهی بدن قدرت و توانایی خود را به دست آورد.

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی جهرم چند نکته نیز در خصوص مصرف خرما متذکر شد: اگرچه خرما حاوی مواد غذایی مهم و ارزشمند است اما در انتخاب آن باید دقت زیادی کرد زیرا سطحی چسبناک داشته و ناخالصی های مختلف را جذب می کند، قبل از مصرف خرما را بشویید و از جایی آن را تهیه کنید که اطمینان دارید و بهترین شرایط نگهداری خرما برای مدت 12-6 ماه در دمای 0 درجه سانتی گراد است./س


برچسب ها: خرما ، جهرم ، فارس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.