خوراكي هاي حاوي پتاسيم در پيشگيري از ابتلا به كم آبي و تشنگي مؤثر است.

دكتر عليرضا رجبي، پزشك عمومي در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افوزد: مصرف گوشت قرمز، پروتئين هاي حيواني، مواد غذايي شور و كافئيني در وعده سحر، موجب از دست رفتن آب بيشتري از بدن شده و حس تشنگي را افزايش مي دهد.

وي گفت: اما، استفاده از مواد غذايي مانند تخم مرغ، پروتئين هاي گياهي و موادلبني بسيار مفيد است.

رجبي اظهار داشت: مصرف موادي مانند: گلاب، سيب رنده شده، موز، انبه و آناناس و حبوباتي مانند :عدس كه منبع غني پتاسيم بوده در وعده سحر موجب پيشگيري از ابتلا بدن به كم آبي و رفع تشنگي مي شود.

وي خاطرنشان كرد: اما مصرف سبزيجاتي مانند پيازچه و تربچه در وعده سحر موجب تشنگي مي شود.

شايان ذكر است:مصرف هندوانه و نان هاي سبوس دار موجب مي شود آب بدن كمتر از دست رود./ع2

برچسب ها: غذا ، پتاسیم ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.