دكتر
مهناز پوري متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با
خبرنگار علمي باشگاه
خبرنگاران گفت:مصرف فلفل چه تند و چه شيرين با افزايش انرژي و گرما
كالريهاي اضافي بدن را ميسوزاند و موجب كاهش وزن ميشود.
وي افزود:
تمامي انواع فلفل بويژه فلفل قرمز داراي ويتامين A و K هستند كه آنتي
اكسيدان موجود در اين ويتامينها از تخريب سلولها پيشگيري ميكند.
اين متخصص خاطر نشان كرد: همچنين مصرف فلفل قرمز موجب كاهش التهاب مفاصل و دستگاه تنفسي شده و ايمني بدن را افزايش ميدهد.
پوري تصريح كرد: اين ماده غذايي با سرطان و بيماريهاي مرتبط با سالمندي مبارزه ميكند./ع2