فرشته شهیدی فر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در وعده های افطار و سحر می توان حلوا و شله زرد استفاده نمود چرا که می توانند بخشی از نیاز بدن را تامین نمایند اما به شرطی که در پخت آن مواردی را لحاظ کرد.
وی ادامه داد: شله زرد به دلیل دارا بودن موادی نظیر برنج، زعفران و شکر می تواند غذای مناسبی برای سحری باشد اما می بایست در پخت آن توجه داشت تا شیرینی آن کم بوده تا موجب کاهش اشتها و بروز تشنگی نشود.
شهیدی فر افزود: از حلوا هم می توان در وعده های افطاری استفاده نمود به شرط آنکه از خرما ، عسل و قندهای طبیعی مصرف شود.
وی خاطرنشان کرد: در پخت حلوا سعی کنید از روغن های جامد استفاده نکنید و حلوا چرب نباشد چرا که موجب ناراحتی های گوارشی و معده می شود.
وی متذکر شد بهتر است افطار را با آب ولرم همراه با یک قاشق عسل آغاز کنید و از مصرف غذاهای پر حجم پرهیز نمایید./ح