یک متخصص تغذیه گفت: سفيده تخم مرغ حاوي 12.5 درصد پروتئين است و براي افرادي كه كلسترول ندارند يك انتخاب مناسب برای وعده سحري است.

تيرنگ نيستاني متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:‌ سفيده پروتئين حاوي 12.5 درصد پروتئين است و مصرف آن به افرادي كه كلسترول ندارند، توصيه مي شود.

وي افزود: تخم مرغ به دليل ارزش پروتئين بالا در گروه گوشت و مواد پروتئینی قرار داردچرا که پروتئين موجود در سفيده تخم مرغ 12.5 درصد است اما درزرده آن پروتئين يافت نمي شود.

اين متخصص تغذيه تصريح كرد: يكي از مشكلاتي كه در تخم مرغ وجود دارد ميزان زياد كلسترول در زرده آن است.

نيستاني خاطر نشان كرد: افرادي كه در وعده سحري ميلي به خوردن غذاي كامل ندارند مي توانند سفيده تخم مرغ را ميل كنند./ع2

برچسب ها: تخم مرغ ، سفیده ، زرده
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
United States of America
tjbdwovq
۲۳:۵۸ ۰۴ مرداد ۱۳۹۲
20
آخرین اخبار