وي عنوان كرد: استفاده از سبزيجات تازه، پنير كم چرب و كم نمك، غذاهاي كم حجم و پروتئين دار زود هضم توصيه مي شود .
وي خاطر نشان كرد: استفاده از زولبيا و باميه قند خون را براي مدتي بالا مي برد بلافاصله شديدا فرد با افت قند خون مواجه خواهد شد.
وي افزود: بهترين شروع افطار با مواد غذايي مايع با قند طبيعي غلات پروتئين همراه با سبزيجات تازه است.
همچنين در فاصله زماني افطار تا خوابيدن نوشيدن يك ليوان شير و سبزيجات تازه براي رفع كمبود آب و ويتامين هاي بدن مفيد است.
وي خاطر نشان كرد: وعده شام كه وعده سوم غذايي در طول روز به حساب مي آيد در اين ماه مبارك بايد حذف كرد.
وي در پايان گفت: خوردن غذاهاي صرفا گوشتي مانند: مرغ، چلوكباب، چلوگوشت مناسب نيست ولي انواع خورشها كه تركيبي از حبوبات كم سبزيجات پخته و گوشت هستند همچنين انواع خوراك ها مفيد تر است و در حفظ سلامتي افراد موثر است./ع2