ظروف کدر نسبت به ظروف های شفاف کمی بهتر هستند اما هر دو سرطان زا هستند.

سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران ظروف های یک بار مصرف حاوی یک نوع موادی هستند و موقع استفاده از این ظروف این موادهای پلاستیکی در برنج و یا غذای ديگر آزاد می شوند که در پایان منجر به سرطان می شود.

وی افزود: البته ظروف های کدر نسبت به ظروف های شفاف کمی بهتر هستند و توصیه ما به افراد این است که از لیوان های مقوایی استفاده کنند.

البته لازم به ذکر است ؛همه اين ظروف غذایی یک بار مصرف مضر هستند و باعث سرطان زایی در افراد می شوند./ع2
برچسب ها: سرطان ، ظرف ، یکبار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار