هر ساله با شروع فصل گرما مسمومیت های غذایی افزایش چشم گیری پیدا می کند.

ایرج خسرونیا، متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران گفت: گرمای شدید هوا موجب شده تا مسمومیت های غذایی در اورژانس و بیمارستانها به طور چشم گیری افزایش یابد. 

وی ادامه داد: غذاهای کنسرو شده، شیر، بستنی، شیرینی خامه ای، ماهی، گوشت قرمز، غذاهای سرخ شده بیشتر در معرض فاسد شدن هستند بنابراین از نگهداری آنها در بیرون از یخچال خودداری و از غذاهای تازه استفاده نمایید. 

خسرونیا تصریح کرد: در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات سبزیجات و میوه های تازه و غذاهای حاضری استفاده کنید و از مصرف آبهای مشکوک و غیربهداشتی خودداری کنید. 

وی خاطر نشان کرد: از علایم مسمومیت می توان به اسهال، استفراغ سرگیجه، بی حالی و ضعف، افت فشار خون و گاهی هم تب اشاره کرد و اگر مسمومیت بعد از چند بار بیرون روی و استفراغ بهبود نیافت بهتر است فرد را به بیمارستان منتقل کرده تا تحت درمان قرار گیرد. 

وی در خاتمه افزود: آب لیمو و چای نبات فقط می توانند مایعات از دست رفته را جبران کنند و در درمان مسمومیت نقشی ندارند. /ح

برچسب ها: مسمومیت ، مسافرت ، آبلیمو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.