پژوهشگران به تازگي دريافته اند كه شخصيت افراد تاثير فراواني بر روي انتخاب طعم غذايي انتخابي آنها دارد.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ پزشكان با مطالعه بر روي شخصيت 184 فرد غير سيگاري در بازه ي سني 18 تا 45 سال دريافته اند كه از بين اين افراد، كساني روحيه ي ماجرا جو و جستجو گر داشته اند بيشتر تمايل به خوردن غذاهاي تند و پر ادويه داشته اند و در مقابل افراد با روحيه ي ملايم تر بيشتر تمايل به خوردن غذاهاي شيرين داشته اند.

گفتني است، آنگاه به هر دو گروه از افراد داراي روحيه ملايم و روحيه ي ماجراجو غذايي با درصد بالايي از فلفل و ادويه هاي تند دادند و به طور دوره اي درصد تندي مواد را بالا بردند، اين نتيجه بدست آمد كه افراد جستجو گر و ماجراجو علاوه بر علاقه مندي به غذاهاي تند، توانايي بيشتري براي تحمل تندي دارند و راحت تر مي توانستند غذاها را مصرف كنند در مقايسه، افراد داراي روحيه ي ملايم نتوانستند پس از مدتي ديگر غذاهاي تند را بخورند.

پزشكان اين نوع روانشناسي شخصيت افراد از طريق سبك انتخاب طعم غذا را تحولي جديد در راستاي علم روانشناسي قلمداد كرده اند.
برچسب ها: ماجراجو ، غذا ، طعم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.