حديث صبور، متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با
خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران گفت: در رژيم هاي غذايي که منجر به کم کردن وزن و يا حفظ وزن در اندازه متناسب باشد بايد از قواعد خاصي پيروي کنيم.
وي عنوان کرد: توجه به 10 نکته اساسي براي کم کردن وزن ضروري است.
وي خاطرنشان کرد: حذف نکردن صبحانه، کاهش مصرف مواد غذايي پرکالري، حذف نوشيدني هاي پرکالري مانند نوشابه ها و آبميوه هاي حاضري، مصرف ميوه جات و سبزيجات کم کالري ،استفاده از غلات سبوس دار، نان جو به جاي نان ساده و برنج و مراتب مصرف غذاها در جهاني ها باشيم.
وي عنوان کرد: در ادامه اين عوامل انتخاب سهم کوچک در غذاخوردن مانند بشقاب و ليوان کوچک ، افزايش فعاليت بدني، استفاده از مواد پروتئيني ، لبنيات و همچنين استفاده از کم چرب ها در برخي موارد از 10 نکته اساسي در رژيم هاي غذايي هستند