وی عنوان کرد: افرادی که نان و پنیر و سبزی را به عنوان یک غذا می دانند می توانند از غذاهای سرخ شدنی و پرچرب به همراه سالاد فراوان و بدون سس استفاده کنند.
وی خاطر نشان کرد: روزه داران چاق به جای یک وعده کامل افطاری و یا شام از چند عدد میوه آن هم نه همه میوه ها ، میوه هایی که قند فراوانی ندارند استفاده کنند تا نیاز بدن به املاح را به نحو مطلوب و شایسته ای تامین کند.
وی افزود: همچنین باید در کنار افطاری سالم برنامه ورزشی را گنجاند که نقش موثری در کاهش وزن روزه داران چاق خواهد داشت.
رحمانی علاوه بر افطاری سالم افزود: وعده های سحری باید به میزان کافی پروتیئن شامل گوشت های سفید، ماهی و مرغ و سبزیجات پخته و خام در کنار وعده غذایی باشد همچنین خوردن 30 گرم نان یا 6 قاشق غذا خوری برنج همراه با ماست و سالاد و سبزیجات توصیه می شود./ح