وی افزود: مصرف روزانه 3 لیوان شیر اختلالات قلبی عروقی را تا 18 درصد و خطر سرطان روده را تا 40 درصد کاهش می دهد.
این متخصص اظهار داشت: تحقیقات نشان می دهد افرادی که بیشترین مصرف مواد را داشتند،38 درصد بیشتر از افراد دیگر در کاهش وزن خود موفق بودند.
علیدوستی با اشاره به اینکه چربی موجود در مواد لبنی ارتباطی با افزایش خطر بیماری عروقی کرونر قلب ندارد یادآور شد: آزمایشات نشان می دهد که مصرف بیش از حد کلسیم خطر مرگ و میر ناشی از اختلالات عروقی و سرطان را تا 25 درصد کاهش می دهد./ع2