قارچ ماده خوراکی است که چربی و کلسترول ندارد و همچنین کلسترول بدن را کاهش می دهد.

سید مرتضی صفوی متخصص تغذیه و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: میزان پروتئینی که در قارچ خوراکی وجود دارد قابلیت هضم آن 70 تا 90 درصد است و خواص بسیاری هم دارد که البته 18 درصد اسید امینه ضروری در داخل قارچ نهفته است.

وی افزود: این ماده خوراکی چربی و کلسترول ندارد و همچنین کلسترول بدن را کاهش می دهد،بنابراین بهترین منبع برای رژیم غذایی چون هم تناسب بدن را حفظ می کند و هم گرسنگی را رفع می کند این ماده غذایی مانند دیگر مواد خوراکی پرکننده شکم است.

وی اضافه کرد: در واقع این ماده خوراکی برای بیمارانی که نمی توانند گوشت مصرف کنند ماده غذایی است که می تواند قارچ را جایگزین گوشت کنند و البته باید این را به خاطر داشته باشند که قارچ جایگزین گوشت نمی شود./ع2

برچسب ها: پروتئین ، قارچ ، رژیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار