ندا منصوری انسان را نیازمند دریافت آب برای ادامه زندگی دانست و تاکید کرد: کمبود آب باعث برهم خوردن غلظت الکترولیت ها و املاح در خون شده و عوارض ناگواری مثل گرگرفتگی عضلانی، ورم مغزی و تشنج می شود.
وی به روزه داران توصیه کرد: روزه را با مقداری نوشیدنی گرم مانند آب ولرم چای کمرنگ یا شیر گرم آغاز کنید، غذاهای آب دار مانند سوپ و آش صرف کنید به دلیل دارا بودن فیبر به حفظ و نگهداری آب مصرف شده کمک می کند.
منصوری در ادامه گفت: نوشیدن آب و آبمیوه در فاصله بین افطار تا سحر موثرترین روش برای جبران محرومیت بدن از آب مورد نیاز در ساعت های روزه داری است و نوشیدن صحیح آب در ماه رمضان اهمیت بسزایی در سلامت روزه دار دارد.
این کارشناس استفاده از لبنیات مانند شیر، ماست و دوغ جهت تعادل مایعات در بدن الزامی دانست و گفت: انتخاب غذا های حاوی فیبر مانند نان سبوسدار و برنج در کنار مصرف سالاد و سبزی و میوه نه تنها املاح و ویتامین های بدن را تامین می کند بلکه در نگهداری آب مصرف شده و جلوگیری از تشنگی تاثیر بسزایی دارد.