افراد روزه دار مي‌توانند يک ساعت بعد از افطار و به مدت 150 دقيقه در هفته ورزش کرده و ورزشکاران نيز بايد انجام تمرينات قدرتي در ماه مبارک رمضان را به 3 بار در هفته کاهش دهند.

علي مظاهري نژاد معاون آموزشي گروه پزشکي ورزش دانشگاه علوم پزشکي ايران در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، با بيان اينکه ورزش کردن هيچ منافاتي با روزه‌دراي نداشته و موجب کاهش ضعف عمومي و کسالت مي‌شود

گفت: بهترين زمان براي ورزش کردن روزه‌داران يک ساعت بعد از افطار است چرا که ورزش کردن قبل از افطار به دليل کاهش قند خون موجب افت شديد قند خون مي‌شود.

وي در ادامه با اشاره به اينکه روزه‌داران بعد از افطار براي ورزش کردن بايد مايعات فراوان نوشند، افزود: روزه‌داران بايد قبل از ورزش 2 ليوان آب بنوشند و سطح ورزش و ميزان شدت آن نسبت به قبل از ماه رمضان را کاهش دهند به طوريکه اگر قبل از ماه رمضان 340 تا 370 دقيقه در هفته ورزش مي‌کردند در ماه مبارک رمضان فقط هفته‌اي 150 دقيقه در هفته ورزش کنند.

مظاهري نژاد تصريح کرد: ورزش‌هاي هوازي از جمله پياده روي و شنا بهترين نوع ورزش براي روزه‌داران است که مي‌توانند روزانه به مدت 2 ساعت انجام دهند.

وي با تاکيد بر اينکه ورزشکاران نيز بايد تمرينات قدرتي خود را به 3 بار در هفته رسانده و به بعد از افطار موکول نمايند، ياداور شد: توصيه ما به فدراسيون‌هاي ورزش اين است که در صورت امکان انجام مسابقات ورزشي را به بعد از ماه مبارک رمضان موکول کنند چرا که فعاليت‌هاي ورزشي شديد قبل از وعده افطار موجب تنش و خستگي در روزه‌داران مي‌شود.

همچنين مصرف مکمل‌هاي غذايي در ورزشکاران بايد متناسب با شدت و نوع فعاليتشان کاهش يابد./ع2

برچسب ها: ورزش ، روزه ، خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.