استفاده از روغن و شربت هایی که رطوبت بدن را حفظ می کنند در ماه رمضان ضروریست.

سید مهدی میر غضنفری در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: عادت ها در طب سنتی را باید محترم شمرد و سر وعده غذا خوردن در روز از عادات غذایی کاست و دو وعده غذا خوردن در این ماه دشوار است.
 
وی عنوان کرد: خوردن سحری الزامی است و در هر وعده سحری و افطاری از غذاهای متنوع و نوشیدنی های متفاوت ممنوع است.
 
وی تصریح کرد: غذاهایی مانند حلوا هر کدام یک نوع یک نوع وعده غذایی بشمار می روند و نباید در کنار این ها از غذاهای دیگری هم استفاده کرد.
 
همچنین خوردن هندوانه و میوه هایی که ادرار آور هستند در طول روز منجر به خشکی بدن می شوند.
 
وی خاطرنشان کرد: بهتر از غذاهای پخته و کباب شده باشند و در هر صورت تند سرخ شده شور نباشد و برای حفظ تعادل مزاج خیار بوته ای بدون نمک و پوست روغن بادام شیرین و یا روغن بنفشه که خوراکی هستند به اندازه یک قاشق در یک ساعت قبل از سحر به بدن رطوبت می بخشد و مانع از خستگی خواهد شد.
 
وی خاطرنشان کرد: یک ربع بعد از غذا استفاده از شربت سکنجبین و خاک شیر به صورت ملس از تشنگی در روز می کاهد./ع2
برچسب ها: روغن ، شربت ، سحر
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار