افراد دیابتی از میوه هایی نظیر خربزه و طالبی استفاده نکنند.

 سید مرتضی صفوی، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت:  لیمو بدلیل وجود قند بالا برای بیماران دیابتی هیچ خطری ندارد ولی باید از لیمو کمتر استفاده کنند.
 
وی در پاسخ به اینکه بیماران دیابتی از غذاها و مواد خوراکی استفاده کنند که خطر نداشته باشد افزود: افراد دیابتی باید از قندهای ساده هم پرهیز کنند و برای نیافتدن قند می توانند از غذاها و یا خوراکی هایی که خطر ندارند استفاده کنند.

وی اذعان داشت: افراد دیابتی باید از میوه هایی نظیر خربزه و طالبی پرهیز کنند و از همه ی میوه ها به جز این میوه استفاده کنند زیرا استفاده از میوه برای افراد دیابتی مفید است./ح

برچسب ها: میوه ، دیابت ، قند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار