به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان در جديدترين تحقيقات خود نشان دادند اين روغن ها هيچ فرقي با روغن هاي معمولي و عادي ندارد بلکه مصرف زياد آن ها خطرناک و دردسرساز نيز مي شود.
روغن هايي مثل هسته انگور، زيتون و دانه سويا هم باعث افزايش کلسترول مي شوند و باعث بروز بيماري هاي قلبي و عروقي نيز خواهد شد.
اگر از آن دسته از افرادي هستيد که بارو مي کنيد نوشته هاي بدون کلسترول چيپس و پفک واقعا صحت دارد سخت در اشتباهيد زيرا در واقع روغن به کار رفته در توليد اين محصولات باعث آسيب رساندن به صفرا مي شود و سبب ترشح بيش از حد هورمون هاي لوزالعمده مي شود از اين رو بسياري از سرطان ها گريبانگير فرد خواهد شد.