خوردن سبزي ها علاوه بر خواص، معايب بسياري نيز نظير شل شدن بدن، تغيير مزاج و اسهال به وجود مي آورد.

محمد تقي انوشه متخصص تغذيه و رژيم درماني در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران گفت: برخي از مواد غذايي از جمله گروه سبزيجات سرشار از آنتي اكسيدان و غني از ويتامين K هستند.

وي افزود: در برخي از مواقع همچون خرد كردن سبزي باعث از بين رفتن مقادير زيادي از ويتامين ها و آنتي اكسيدان ها مي شود و بايستي بلافاصله بعد از خرد كردن سبزي استفاده شود.

وي عنوان كرد: از سبزيجات بايستي به اندازه كافي استفاده شود زيرا علاوه بر خواص بسيار، معايبي نيز دارند زيرا باعث شل شدن بدن و اسهال مي شود.

وي به افراد توصيه كرد: براي به وجود نيامدن تغيير مزاج در فرد بايستي از سبزيجات به طور متعادل وصحيح استفاده شود./ع2
برچسب ها: سبزی ، اسهال ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار