مصرف پنج عنصر غذایی در طول زندگی زنان به ویژه آنها که شاغل هستند در بروز بسیاری از بیماری ها از جمله پوکی استخوان، کم خونی و بی حالی جلوگیری می کند.

اکبری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، گفت: تمام زنان به ویژه زنان شاغل باید در طول عمر خود پنج ماده غذایی حاوی آهن، کلسیم، منیزیم، ویتامین K، فولات و ویتامین D را در زنجیره غذایی خود قرار دهند.

وی افزود: منیزیم یکی دیگر از مواد مورد نیاز بدن است که در سبزی های برگ سبز مانند اسفناج و شلغم سبز یافت می شود، منیزیم در فرآیند های بیولوژیک بدن نقش مهم ایفا می کند و در پایین آوردن فشار خون، شل شدن عضلات، کاهش استرس، کاهش دردهای میگرنی و کمک به خواب راحت تر بسیار مفید است./ب

برچسب ها: شلغم ، اسفناج ، استرس
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.