به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ براساس اين تحقيق جديد، پزشكان با تجربه عناصر موجود در كلم بروكلي دريافته اند كه مواد موجود در كلم بروكلي سبب بهبود واكنش هاي شيميايي مختلف در مركز هسته ي هر سلول در بدن انسان مي شود.
گفتني است اين ماده ي شيميايي كه تنها در سبزيجات يافت مي شود سبب افزايش قدرت سلول هاي بدن مي شود.
بررسي ها نشان مي دهند اين عامل، دليل اصلي ضد سرطان بودن كلم بروكلي و همينطور اثر مفيد آن در جلوگيري از بيماري هاي قلبي عروقي است.
خوردن كلم بروكلي منجر به واكنش هاي شيميايي در مركز ميتو كندري سلول مي شود.
پزشكان توصيه مي كنند تا افراد در طول هفته 2 الي 3 بار كلم بروكلي را در رژيم غذايي خود براي حفظ سلامتي و جلوگيري از بروز بيماري هايي مانند سرطان جاي دهند.